Żywność a zdrowie człowieka
Fiedurek, Jan (1950- )., Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
Rok wydania: 2021.
Superfood, Warzywa, Synteza, Podręczniki akademickie
Autor
Fiedurek, Jan (1950- ).
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
Tytuł
Żywność a zdrowie człowieka
ISBN
978-83-227-9464-7
Miejsce wydania
Lublin :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
Rok wydania
2021.
Objętość
239 stron :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Superfood
Warzywa
Synteza
Podręczniki akademickie
020
%a 9788322794647
245
%a Żywność a zdrowie człowieka /
260
%a Lublin :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
%c 2021.
300
%a 239 stron :
%c 24 cm.
650
%a Superfood
650
%a Warzywa
655
%a Synteza
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Fiedurek, Jan
%d (1950- ).
710
%a Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
920
%a 978-83-227-9464-7